Sense temps a festejar

Andorra visita Islàndia quatre dies després de la victòria i amb l’objectiu de puntuar assolit

Sense temps a festejar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Només han passat quatre dies de la històrica victòria davant Moldàvia a l’Estadi Nacional, però la selecció andorrana no es pot permetre el luxe de seguir festejant-ho. Avui (20.45 hores) afronta un duel de màxima exigència contra una de les seleccions més potents d’Europa i del món. Prova d’això són la seva participació en el darrer Mundial i l’última Eurocopa.

Etiquetes:

Islàndia ja va demostrar la seva clara superioritat al partit d’anada a Andorra el passat mes de març (0 a 2), i necessita seguir sumant en la seva lluita particular contra Albània pel tercer lloc del grup H. El conjunt nòrdic no podrà comptar amb dos dels titulars en el partit contra França, Runar Sigurjonsson i Johann Gudmundsson, una situació que el capità de la selecció, Ilde Lima, agraïa de cara al partit d’avui, tot i que amb prudència. “Hi ha molts jugadors que complementen la seva fase ofensiva. Són un conjunt molt fort i tenen clar a què juguen” , va assenyalar el central.

L’objectiu dels de Koldo Álvarez de Eulate serà seguir amb el treball mostrat en els darrers enfrontaments, amb una sòlida defensa. “Hem de donar continuïtat a la feina dels últims partits i demostrar-nos a nosaltres mateixos que podem ser un equip competitiu contra qualsevol selecció”, indicava Koldo, que afegia que “tenim previst que el partit sigui bastant físic. En molts duels individuals podem sortir perdent, però aquesta situació física l’hem d’intentar guanyant amb el cor, que és una cosa amb la qual acostumem a jugar”.

Lluita pel cinquè lloc

En paral·lel, a falta de tres partits per concloure la fase de classificació, Andorra té al davant l’oportunitat de no acabar en l’última posició del grup. Actualment està empatada a punts amb Moldàvia, i el gol average podria decidir, si cap dels dos conjunts puntua més en el que resta. De moment, els tricolors (-13) tenen tres gols de marge respecte a Moldàvia (-16). Amb tot, l’equip se centra més en la feina al camp que en els números de la classificació. “Volem intentar sumar fora de casa, que és el que tenim pendent en aquesta fase”, assenyalava Lima.

tracking