El VPC cau contundentment contra el Salvetat Plaisance

Els tricolors van fer una mala primera meitat, i van tenir una millora que va ser insuficient durant la segona part

El VPC cau contundentment contra el Salvetat PlaisanceXavier Pujol

Publicat per

El VPC Andorra va perdre per un contundent 32-8 contra el Racing Club Salvetat Plaisance a la cinquena jornada de la Lliga d’Honor d’Occitània. Els homes de Jonathan García Xepi i David Kirikaixvili van fer una mala primera meitat i van arribar al descans perdent per 15-3 en un inici de partit en què els del Principat van veure’s força castigats per les penalitats, ja que la majoria de punts dels locals van arribar així.

A la represa, el VPC va mostrar una millor cara i va jugar més bé que durant la primera meitat, tot i que va ser insuficient per capgirar el marcador, ja que només va anotar un assaig d’Edo Jamrulidze que no va ser posteriorment transformat.

Un dels tècnics de l’equip, Jonathan García Xepi, va manifestar després del partit que “a la primera meitat ens ha faltat agressivitat i solidaritat”, i va afegir que “hem pres moltes decisions errònies, hem fet moltes faltes, i hi ha coses que haurem de corregir”. Sobre la segona meitat, va manifestar que “hem fet moltes coses bones, però marxem amb una derrota i esperem puntuar diumenge vinent”. El VPC és quart, i diumenge afronta una nova sortida per jugar contra el Rugby Club Muretain.