El MoraBanc andorra cau a la pista del Monbus Obradoiro 75-73

Els tricolors han dominat quasi tot el partit, però han deixat escapar el triomf a l'últim instant

El MoraBanc andorra cau a la pista del Monbus Obradoiro 75-73ACB PHOTO / T. RUIBAL

El MoraBanc ha vist trencada la seva ratxa de cinc victòries consecutives després de caure 75-73 a la pista del Monbus Obradoiro en un duel en què els tricolors han anat de més a menys.

El partit ha arrencat de manera immillorable pels tricolors, que han arribat a guanyar de 12 punts al primer quart, tot i que els locals han reaccioant i han retallat al final del primer període fins al 19-24. Al segon quart, el MoraBanc ha fet gala de la ja habitual irregularitat d'aquest curs, i ha vist com el conjunt gallec arribava a situar-se per davant al marcador, tot i que un bon tram final ha fet que els tricolors tornessin a manar just abans de passar pel vestidor (38-42).

A la represa, el duel ha seguit amb igualtat per totes dues bandes, però amb els gallecs sempre a remolc del MoraBanc, que ha tancat el tercer quart per davant al marcador (53-57), fins que a l'últim quart s'han tornat a situar al davant a cinc minuts pel final amb el 65-64. Els tricolors, a més, han entrat en bonus a falta de sis minuts, i han enviat massa cops a la línia de tirs lliures als locals. El partit ha entrat a l'últim minut amb empat, i amb algunes accions arbitrals discutibles com dues faltes sobre Tyson Pérez que no han xiulat els àrbitres, i en un últim minut boig, en què els tricolors han desaprofitat dos tirs lliures de Massenat i un rebot ofensiu posterior per tancar el partit, però qui no ha fallat ha estat un ex-tricolor com Chris Czerapowicz, que ha anotat el 75-73 final. Jelínek ha tingut un triple final per endur-se la victòria, però el seu llançament ha estat taponat per Kravic.