L'FC Andorra prefereix jugar la Copa del Rei a Prada de Moles

Gabri va refermar que la seva voluntat és rebre el Leganés al terreny d’Encamp

L'FC Andorra prefereix jugar la Copa del Rei a Prada de MolesFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El tècnic de l’FC Andorra, Gabri García, va refermar ahir que la seva voluntat és jugar a Prada de Moles el duel de la primera ronda de la Copa del Rei contra el Leganés, que està programat per al dijous 19 de desembre. L’entrenador va manifestar que “nosaltres sempre hem dit que ens trobem còmodes jugant aquí [a Prada de Moles] per les dimensions, perquè entrenem aquí cada dia i considerem que és casa nostra”, i va afegir que “després haurem de veure si la llum o una sèrie de circumstàncies són adients per a la televisió o per a la federació, que vindran a mirar uns dies abans, i creiem que sí que passarà el control, i el que volem és jugar aquí a Prada de Moles”. Preguntat sobre la diferència de capacitat entre la instal·lació encampadana i l’Estadi Nacional, va declarar que “la gent està responent molt bé, i en tot cas plantejaríem ampliar aquest camp si fes falta i veiéssim que vindria molt públic, però, amb l’afluència dels últims partits, crec que ja seria suficient”.

L’equip visita el Cornellà

Copa del Rei a banda, l’equip segueix centrat al cent per cent en la lliga de Segona Divisió B i demà afronta una nova visita al camp de l’UE Cornellà, encara sense Moha Keita, que segueix recuperant-se de la seva lesió. Tampoc hi seran Fede Bessone ni Miguel Palanca, que, tot i que ha rebut l’alta mèdica per poder jugar ja amb màscara després del seu cop amb Iker Goujón, aquesta setmana no ha pogut entrenar amb els seus companys i quedarà fora de la llista. En canvi, sí que està previst que viatgi amb l’expedició tricolor Víctor Casadesús després de complir un partit de sanció per la seva expulsió contra el CE Sabadell.

L’FC Andorra va trencar la ratxa d’empats contra l’Ebro i va tornar a sumar una nova victòria, i el tècnic Gabri García va assegurar que “tots volíem guanyar i diumenge passat ens va servir per sortir d’aquesta ratxa d’empats”, i va agregar que “sempre hem dit que volem ser forts a casa i a fora sumar, que fins ara ho hem aconseguit menys en el partit contra l’Espanyol”.

tracking