EUROCUP TOP-16

“Hem pogut guanyar el partit”

“Hem pogut guanyar el partit”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, va manifestar que “a la segona meitat no hem controlat el rebot ofensiu i ens n’han agafat deu, que és massa”, i va afegir que “això els ha donat molta confiança i seguretat en allò que estaven fent i els ha donat l’oportunitat de guanyar el partit, tant això, com també la falta de concentració en situacions nostres sense pilota, que ha estat definitiu”. El tècnic també va assenyalar que “no tan sols nosaltres hem fet errades, també és mèrit seu perquè han defensat les nostres línies de passada i han estat més agressius, i nosaltres no hem estat capaços de respondre amb intel·ligència”. A més, va declarar que “marxem amb la sensació que hauríem pogut guanyar el partit, però la realitat és que ells han guanyat tres dels quatre quarts”, i va remarcar que “no tinc clar que haguem dominat el partit, hem dominat el marcador, i crec que la Penya ha estat millor els 15 últims minuts”. A més, sobre l’arbitratge va respondre clar i català: “Res a dir.” Per últim, pensant en el duel de Manresa, va assegurar que “estem parlant de la Penya, demà [avui] ja començarem a preparar aquest partit”.

EL RIVAL

"EL MORABANC ÉS EL MILLOR QUE HA JUGAT AQUÍ

L'entrenador del Divina Seguros Joventut, Carles Duran, va assegurar després del partit que “el MoraBanc Andorra és el millor equip que ha passat aquest any per aquí a l’Eurocup”. A més, va declarar que “hem fet una gran segona meitat i per això vull felicitar el meu equip”. Per últim, va cloure que està “content perquè en els pitjors moments l’afició ens ha ajudat”.

JUGADORS

Dejan Todorovic

"HEM JUGAT BÉ LA MAJORIA DEL PARTIT"

L’aler serbi va assegurar que “hem de seguir endavant, i el més important és que hem jugat bé durant la majoria del partit i segur que millorarem els detalls”. Sobre l’actuació arbitral, va assegurar que “és una pèrdua de temps, ells intenten fer-ho el millor possible i no crec que vinguin aquí a emprenyar ningú, hem d’estar preparats per dissabte”.

Clevin Hannah

"HA ESTAT UNA DERROTA DURA"

El base tricolor va manifestar que “ha estat una derrota dura per a nosaltres”, i va afegir que “hem perdut el control del partit durant la segona meitat, ells han jugat més durs i ara hem de pensar en el proper partit”. A més, sobre el tram final del duel, Clevin Hannah va destacar que “han jugat més durs i han agafat rebots ofensius durant el tram final del partit”.

tracking