Reportatge

Targeta vermella

El Lusitans no va presentar-se ahir al duel contra la UE Santa Coloma B de la Lliga Unida i segons la normativa haurà de ser expulsat de la competició.

Targeta vermellaXAVIER PUJOL

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L’agonia d’un club històric del país com l’FC Lusitans sembla que no té fi i ahir se’n va viure un nou capítol. El conjunt vermelho no es va presentar al duel de la Lliga Unida contra la UE Santa Coloma B, i reglament en mà, haurà de ser expulsat del torneig pel comitè de competició. Ja a l’anterior jornada, l’equip no va jugar contra el Ranger’s, i segons la normativa vigent de la FAF, “en el supòsit d’una segona no-compareixença o retirada en la mateixa temporada, s’exclourà l’infractor de la competició”. Així doncs, tot apunta que l’entitat serà expulsada de la Lliga Unida i no podrà acabar la temporada amb normalitat.

Aquest cop s’afegeix als que ja ha encaixat el Lusitans al llarg dels últims anys. L’últim, la sanció de tres mercats sense poder fer incorporacions a causa del deute amb diversos jugadors. A això se li ha de sumar algunes sentències de la Batllia per impagaments, o diferents embargaments del saig per fer front als deutes que acumula l’entitat, una situació que fa que la desaparició del club torni a planar sobre la taula, com ja ha passat diverses vegades durant els últims anys. El Lusitans es va fundar fa 21 anys, i és un dels clubs que han estat campions de la Lliga Multisegur Assegurances. De fet, l’entitat va guanyar el campionat nacional les temporades 2011-2012 i 2012-2013, a més, també tenen una Copa Constitució, dues Supercopes, i un campionat de Segona Divisió al palmarès.

L’Inter Escaldes segueix al capdavant de la Lliga Multisegur

L’Inter Escaldes es manté primer classificat de la Lliga Multisegur Assegurances després de superar per 1-0 l’Atlètic Escaldes amb un gol de Genís Soldevila a la mitja hora de joc. A quatre punts dels escaldencs se situa el Vall Banc Santa Coloma, que ahir es va desfer 0-3 de l’Ordino amb dianes d’Àlex Martínez, Nico Medina i Javi López. L’Inter té quatre punts de marge sobre el Vall Banc, i tots dos es veuran les cares la setmana vinent. La UE Engordany va pujar al tercer lloc després de guanyar 1-2 el Carroi amb gols de Luigi San Nicolás i Lucas Maciel, i per la seva banda la UE Sant Julià va perdre 3-0 contra la UE Santa Coloma, i va caure fins a la quarta posició.

tracking