Crisi del coronavirus

L'Europeu d'esquí de muntanya no se celebrarà

L'Europeu d'esquí de muntanya no se celebraràCOMAPEDROSA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Era un secret a veus, i ahir es va acabar de confirmar que la Copa del Món i l’Europeu d’esquí de muntanya que s’havia de fer a l’estació italiana de Madonna di Campiglio i que havia de comptar amb l’equip nacional de la FAM d’esquí de muntanya, queda suspesa.

Itàlia és un dels principals focus mundials del coronavirus, i el govern transalpí ha decretat dures mesures per intentar frenar la crisi, motiu que ha portat a suspendre les dues competicions, tal i com va informar ahir la Federació Internacional d’Esquí de Muntanya.

Aquesta ja és la quarta gran prova del món de l’skimo que s’ha de suspendre a causa de la crisi del coronavirus, ja que abans s’havien cancel·lat ja curses importants com la Grande Course, la Pierra Menta o el Tour de Rutor.

El director esportiu de la Federació Andorrana de Muntanyisme va manifestar ahir al Diari que “la suspensió de la Copa del Món i de l’Europeu era un secret a veus i només faltava la formalitat”, i va afegir que “la temporada va començar força bé, però després a nivell global ha passat el que ha passat i no s’hi pot fer res”. A més, va confessar que “esperem que puguem fer alguna cursa aquí i que es pugui acabar de fer la Copa d’Andorra amb normalitat”.

tracking