Tennis

Vicky Jiménez perd en dobles a l'ITF d'Amiens

La italiana Federica di Sarra, que la va eliminar en individuals, no va donar opcions a l’andorrana i la va superar en dos sets

Vicky Jiménez perd en dobles a l'ITF d'AmiensJOAN JIMÉNEZ

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Federicca di Sarra s’ha convertit en el primer botxí de Vicky Jiménez Kasintseva en el circuit professional. Si dimecres la italiana de 29 anys es desfeia de l’andor­rana en individuals del torneig ITF d’Amiens (França), ahir formant parella amb Linda Fruhvirtova, també de 14 anys, va caure davant Di Sarra i Camilla Rosatello, de 25, per 6 a 2 i 6 a 3. Vicky i Fruhvirtova no van fer, ni de bon tros, un mal partit, però la parella italiana, amb més experiència, més conjuntada i superior en la disciplina de dobles, va acabar dominant els dos sets i emportant-se el partit. A més, l’andorrana i la seva parella no van poder aprofitar cap dels tres punts d’or que van jugar, un fet que demostra que, potser, la deessa fortuna no la tenien de cara.

“El balanç que fem de la primera competició com a professional és positiu. És un torneig [el d’Amiens] que ens ha servit una mica d’aprenentatge, tant per a mi com per a la Vicky, per saber on som, què hem de treballar i per encarar els següents tornejos”, va explicar el seu pare i entrenador, Joan Jiménez. També va afegir que “veig bé la Vicky, la veig bé de joc, tot i que de vegades no tot va de cara i va tenir alguna errada tàctica”.

El torneig d’Amiens va quedar ahir suspès després de la decisió de l’ATP i la WTA de cancel·lar directament la resta de temporada del calendari, i tancar les pròximes setmanes –en principi fins al 20 d’abril– per la crisi sanitària derivada del coronavirus. Vicky Jiménez, per tant, no disputarà els tornejos programats, com el de Gonesse (França), el de Viena i dues competicions més a Portugal. “Ara s’haurà de configurar el calendari fins que es pugui tornar a jugar, replantejar-nos-ho tot i millorar en aspectes que sabem que hem de perfeccionar, com ara el físic”, comenta.

tracking