El MoraBanc reemborsarà una part de l'abonament

El MoraBanc reemborsarà una part de l'abonament

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra va explicar ahir les mesures per compensar els abonats a causa de la cancel·lació de la lliga regular de l’ACB. Els socis podran triar entre tenir un reintegrament del 20 per cent de l’import de l’abonament d’enguany o tenir un descompte del 30 per cent en el del curs vinent. En el cas de demanar el retorn del 20 per cent s’haurà de gestionar a partir de dilluns al web del club.

Segons va explicar el cap de comunicació, Gabriel Fernàndez, “s’havia de prendre una decisió respecte als nostres abonats, i creiem que és la millor que podíem prendre ”, i va afegir que “la situació ens obliga a prendre decisions per respecte als nostres aficionats més fidels, que són els nostres abonats”.

D’altra banda, la Federació Catalana de Bàsquet va confirmar ahir la suspensió de totes les lligues de la seva competència després que el Congrés dels Diputats espanyol allargués dimecres l’estat d’alarma al país veí. Així doncs, la base del club dona la temporada per acabada, mentre que el filial, el MoraBanc Vivand, encara està en espera de la decisió que acabi adoptant la federació espanyola sobre la finalització o no de la Lliga EBA.

tracking