L'Spartan Race Andorra es posposa al Setembre

La cursa del país amb més participants ha fet oficial el canvi de dates després d'estudiar les diferents opcions i l'evolució de la pandèmia

Les properes setmanes, clau pel futur de l'Spartan RaceFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La cinquena edició de la cursa amb més participants que té lloc al Principat, l'Spartan Race d'Andorra (5.000 inscrits el 2019), que havia de tenir lloc al Principat entre el 13 i 14 de juny, ha estat ajornada al 5 i 6 de setembre. Després d'estudiar les diferents possibilitats i l'evolució de la pandèmia, l'organització ha fet oficial aquest matí una mesura inevitable davant la situació actual. A més, ha recordat que un dels decrets del Govern estableix que "l'organització d'activitats lúdiques, culturals i esportives que superin el miler de persones quedaven suspeses". Per tant, des d'Spartan Race han optat per l'opció de l'ajornament esperant que la situació millori després de l'estiu.

També han assenyalat que tots els que ja estaven inscrits en qualsevol de les categories mantindran el seu dorsal per a la cita del setembre de manera automàtica, i es conservaran els mateixos horaris. Amb tot, els que estaven inscrits i no podran assistir-hi en aquella data, tenen dues opcions: una transferència gratuïta a una altra cursa d'Espanya o França, o ajornar la inscrpció per a qualsevol cursa d'Europa Occidental (Alemanya, Àustria, Itàlia, Espanya, Suïssa, Països Naixos, França o Dinamarca). Aquestes opcions estaran disponibles fins el 21 de maig.

tracking