El MoraBanc debutarà a la fase final contra el València

El MoraBanc debutarà a la fase final contra el ValènciaACB PHOTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra debutarà dijous 18 de juny al grup B de la lligueta de la fase final de l’ACB contra el conjunt amfitrió, el València Basket, segons el calendari que va fer públic ahir la Lliga Endesa. A més, a la primera jornada del grup B el Madrid s’enfrontarà al Gran Canària, i el Saragossa al Burgos. El foc l’obriran els equips del grup A el dia abans, amb els derbis entre el Barça i la Penya, i el Bilbao i el Baskonia, i també amb el duel entre l’Unicaja i el Tenerife.

En aquest format amb els 12 primers de la competició els conjunts hauran de jugar cada dos dies, i els d’Ibon Navarro s’enfrontaran després al Gran Canària (dissabte 20 de juny), Saragossa (dilluns 22 de juny), Reial Madrid (dimecres 24 de juny) i tancaran la lligueta amb el San Pablo Burgos de Joan Peñarroya (divendres 26 de juny). En cas d’acabar entre els dos primers, els homes tricolors disputarien les semifinals diumenge 28 de juny, i la hipotètica final queda programada per a dimarts 30 de juny. L’ACB va confirmar que hi haurà tres franges de partits al dia (a les 15.30, 18.30 i 21.30 hores), i properament es definiran els horaris de cadascun dels duels.

Sobre el calendari conegut ahir, el director general del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, va assegurar que “comencem contra l’amfitrió, un equip que a casa seva no se’ns dona gens bé”, i va afegir que “havíem de jugar contra tots i el calendari afecta poc, però arrencar contra un dels grans favorits ens farà haver d’arribar en un gran estat d’alerta”. Solana també va analitzar l’estat de l’equip després d’unes setmanes d’entrenaments, i va assenyalar que “arribarem el millor que puguem i l’objectiu és arribar el dia 18 amb els 12 efectius en la millor forma possible, i amb l’equip el millor preparat i mentalment amb la màxima ambició possible”. Per últim, Solana va destacar que “és una Copa del Rei llarga i és important tenir una bona recuperació entre partits”.

tracking