El MoraBanc Andorra busca un reforç interior a contrarellotge abans de marxar dijous a València

El MoraBanc Andorra busca un reforç interior a contrarellotge abans de marxar dijous a ValènciaFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra rastreja el mercat a contrarellotge per cercar un jugador interior que pugui ajudar l’equip a la fase final de l’ACB, que es disputarà a València del 17 al 30 de juny.

La baixa de Moussa Diagne i els problemes que arrossega Dejan Musli fan que Francesc Solana hagi de buscar un temporer per a aquest final de la competició, tot i que no és fàcil perquè ha de ser un jugador lliure o un que hagués estat donat de baixa del seu equip ACB al setembre. A més, també complica l’operació la qüestió temporal, ja que el MoraBanc marxa dijous a València i el jugador hauria d’arribar abans per passar les diferents proves del coronavirus.

Precisament la plantilla va passar dissabte els últims tests abans d’emprendre el viatge cap a València, i no va detectar-se cap positiu entre jugadors ni cos tècnic, i les següents proves ja seran a la ciutat de la seu de l’ACB. Qui sí que va anunciar ahir un positiu és l’Unicaja, que va explicar que se li havia detectat la Covid-19 a un dels seus jugadors, i que quedava totalment aïllat seguint els protocols i que seria baixa per a la fase final. Uns minuts després, Francis Alonso va anunciar a les xarxes socials que el positiu havia estat seu.

Per últim, l’ACB va confirmar els horaris dels partits, i el debut contra el València serà el dijous 18 de juny a les 15.30 hores.

tracking