raids

El Dakar torna a l'Aràbia Saudita del 3 al 15 de gener

El Dakar torna a l'Aràbia Saudita del 3 al 15 de generAgències

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El Ral·li Dakar tornarà per segon any consecutiu a l’Aràbia Saudita i l’edició del 2021 se celebrarà íntegrament en aquell país. Ahir va fer-se la presentació del recorregut amb el director de la prova, el resident David Castera.

La cursa es farà del 3 al 15 de gener, tindrà un recorregut en bucle amb la sortida i l’arribada a la ciutat de Jeddah, i també s’inclourà una jornada de descans a Ha’il. Tot i repetir l’escenari de l’any passat, des de la direcció de la cursa s’ha treballat per buscar nous recorreguts, i tots els trams cronometrats que es facin seran inèdits. El director de la prova, David Castera, va explicar que “teníem programat que el Dakar fos a dos o tres països, però desgraciadament no hi hem pogut anar”, i va afegir que “hem hagut de buscar una solució ràpida i tindrem un segon Dakar només a l’Aràbia Saudita, però és un país immens amb molt desert”.

El Dakar del 2021 inclourà la novetat del Dakar Clàssic, una cursa de regularitat oberta als vehicles dels anys vuitanta i noranta per retre homenatge al ral·li. A més, per afavorir la navegació, l’organització entregarà el road-book a tots els pilots just abans d’arrencar les etapes.

Pel que fa a les inscripcions, s’obriran dilluns vinent, i tant Albert Llovera com Margot Llobera han manifestat la voluntat de disputar la prova i estan treballant per tal de poder aconseguir el pressupost i estar presents a la línia de sortida de Jeddah el 3 de gener.

tracking