Rescat imprevistINSTAGRAM

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La jornada transcorria com un dia més d’entrenament sobre la bicicleta per les carreteres del país per a tres residents professionals, Robert Gesink, Michael Woods i Magnus Cort Nielsen, a més del resident a Espanya Jimmy Whelan, fins que un obstacle imprevist els va aparèixer al mig de la carretera del Coll d’Ordino mentre feien l’ascensió.

I és que en plena pujada, els corredors van trobar-se amb una cria de cabirol -inicialment identificat com de cérvol- totalment desconcertada i tremolant a la carretera, i els ciclistes van decidir aturar les bicicletes, trucar al Cos de Banders i esperar-se protegint l’animaló fins que aquests arribessin a rescatar-lo.

El ciclista holandès de l’equip Jumbo-Visma Robert Gesink va inmortalitzar el moment a les xarxes socials i també va fer broma amb la situació assegurant que “s’ha de dir que tenir fills canvia un home, i si hi ha alguna prova són aquests dos nens de 33 i 34 anys [referint-se als companys] que s’han emocionat de veure aquest petit animal tremolant”.

Un cop avisats els Banders, Woods va protegir la cria amb la bicicleta, mentre que Whelan va estar a l’aguaït per evitar que no vingués cap altra espècie perillosa. Per sort, el cos va arribar per rescatar el cabirol i la història va tenir final feliç.

tracking