Tennis

Georgina García guanya a Portugal en un partit boig i una final de més de quatre horesRAQUETC

Georgina García va necessitar més de quatre hores per guanyar el W25 + H de Figuiera da Foz, a Portugal. La tennista resident va derrotar la brasilera Beatriz Haddad Maia en una final maratoniana i molt lluitada per 6 a 7 (8-10), 7 a 5 i 6 a 4, salvant fins a tres pilotes de partit. Huracán va aconseguir el seu onzè títol en el circuit ITF i va tornar a assaborir el triomf que se li ressistia des del 2018, quan es va endur el torneig francès d’Andrezieux Boutheon, de categoria W60.

La resident, que ha demostrat en aquest torneig una gran fortalesa mental, va accedir a la final després de desfer-se a les semifinals de la cap de sèrie número 1 del torneig, Clara Tauson.