Piragüisme

Doria i Pellicer passen a les semifinals de l'Europeu sub-23 en canoa i caiac

Doria i Pellicer passen a les semifinals de l'Europeu sub-23 en canoa i caiac

Creat:

Actualitzat:

Mònica Doria i Laura Pellicer van classificar-se ahir per a les semifinals de l’Europeu sub-23 de piragüisme que s’està celebrant a Cracòvia (Polònia) en la modalitat de canoa. A més, dijous havien aconseguit el mateix objectiu, però en aquest cas, en la modalitat de caiac.

Pel que fa a la jornada d’ahir, totes dues van aconseguir el pas a les semifinals a la primera de les mànegues sense la necessitat d’entrar a la repesca. Mònica Doria va fer-ho amb el vuitè millor temps de les 21 participants amb un registre de 110”98, a nou segons de la primera classificada, Elena Apel. De la seva banda, Pellicer va aconseguir la 15a posició (l’última que donava accés directe) a les eliminatòries amb un crono de 120”40, a 20 segons de la primera classificada. Pel que fa a la modalitat de caiac, Doria va entrar a semifinals directament en novena posició, mentre que Pellicer ho va fer sent segona a la repesca.

Les dues palistes disputaran avui les semifinals a la modalitat de caiac a partir de les 12.00 hores i si acaben entre les deu primeres participaran a la final, a partir de les 15.46 hores. Pel que fa a canoa, la semifinal està programada per demà al matí i la final serà a la tarda.

tracking