El MoraBanc cau contra la Penya 87-89

Els tricolors han lluitat fins el final però han sumat la quarta derrota seguida

El MoraBanc cau contra la Penya

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra ha sumat contra la Penya la quarta derrota seguida de la temporada (87-89) en un duel en què l’equip ha tornat a caure en el tram decisiu del partit.

El Joventut ha arrencat manant, però ràpidament els tricolors, mostrant una millor versió d’inici que contra el Mònaco, han capgirat el marcador i han tancat el primer quart per davant 23-19. Els verd-i-negres han intentat apropar-se i agafar el ritme del partit, però els tricolors no s’han deixat i han seguit manant gràcies a una bona actuació del bloc, però liderada per Tyson Pérez, i guanyant 45-42 al descans.

A la represa el conjunt català ha donat la volta al duel gràcies a Ante Tomic, que ha superat una i altra vegada als homes alts del MoraBanc, i també amb l’actuació arbitral, que poc a poc, com una gota malaia, anava perjudicant els tricolors, que perdien 59-64 abans de l’últim quart. Els visitants s’han seguit trobant més còmodes sobre la pista a l’últim període i poc a poc han anat augmentant la diferència, i tot i que el MoraBanc ho ha lluitat fins el final, els catalans s'han endut la victòria a Badalona.

Els tricolors viatjaran la propera setmana a Manresa, però abans hauran de disputar un nou duel d’Eurocup dimarts a la pista del Telenet Giants Antwerp.

tracking