Eurocup

El millor analgèsic

El MoraBanc Andorra no vol sentir a parlar d’urgències, però ha de trencar ja la seqüència de quatre derrotes consecutives

El millor analgèsic

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La seqüència de quatre derrotes consecutives, tres a la Lliga Endesa i una a l’Eurocup, no ha implementat cap dubte en el vestidor del MoraBanc Andorra. Tot i això, és evident que l’equip tricolor necessita una victòria per trencar d’un cop de ploma qualsevol pensament que faci descarrilar el grup del camí traçat i la feina feta. La compressió del calendari no dona treva i aquest vespre (20.15 hores) l’equip tricolor té l’oportunitat d’estrenar-se a l’Eurocup al Lotto Arena davant el Telenet Giants Antwerp. El conjunt belga també va perdre a la primera jornada però va fer suar de valent el Lokomotiv Kuban Krasnodar (89-72) i només a l’últim quart va acabar cedint.

El primer partit lluny del Poliesportiu ha de servir d’analgèsic per al MoraBanc Andorra, i tot i no voler parlar d’urgències és evident que un triomf a Anvers significaria reforçar la línia de treball. Un dels entrenadors adjunts, Paco Vázquez, va explicar abans de viatjar que “l’única manera que hi ha de sortir d’una mala ratxa és treballant i creient en el que fem i això hem de fer”. Per a Nacho Llovet, el d’avui davant l’Antwerp serà “un partit dur contra un rival que fa molt bon bàsquet”. L’ala-pivot català va assegurar que “a pesar de les derrotes pensem que estem en una bona línia i hem de seguir pensant que si seguim així les victòries arribaran”. Sobre el Telenet Giants Antwerp, Vázquez va avisar que “és un equip que té molts jugadors capaços de fer un bon bàsquet”. A nivell personal, Llovet va afegir que “ara m’està tocant ajudar l’equip en defensa i quan tinguem més fluïdesa ja tindré més oportunitats d’ajudar en atac”. El vestidor confia en la feina que l’equip està traçant des que va començar el curs i, escenificat ahir en Nacho Llovet, el missatge que transmet és que, malgrat les ensopegades, el grup acabarà adoptant els automatismes que, potser, ara falten per assegurar victòries que es decideixen en pocs minuts. La primera oportunitat serà aquest vespre, en un partit fins ara inèdit en el concert europeu. Palsson, Diagne i Bandja Sy seguiran sent baixa per al partit d’avui.

tracking