Automobilisme

Un gran Raül Ferré planta cara als millors a Côte Bagnols-Sabran

El jove pilot va fer una excel·lent actuació i va aconseguir pujar dos cops al podi de la categoria CM

Un gran Raül Ferré planta cara als millors a Côte Bagnols-SabranFOTOESPORT

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Raül Ferré (Speed Car) va arrodonir una excel·lent actuació a la cursa de Côte Bagnols-Sabran, última prova (dos mítings) del Campionat de França de muntanya de Primera Divisió. El jove pilot andorrà, en un escenari desconegut i amb els millors pilots francesos a la línia de sortida, va aconseguir pujar en dues ocasions al podi de la categoria CM.

En el primer míting ho va fer en la segona posició mentre que en el que va tancar el cap de setmana de competició va pujar al tercer calaix del podi. El pilot de l’ACA Esport va fer un primer míting a Bagnols-Sabran molt agressiu, tal com en ell és habitual, i va sortir per a totes en un traçat complicat i que, sobretot, els seus adversaris coneixien amb detall. Malgrat tot, Ferré va anar millorant el seu temps en cadascuna de les tres pujades disputades (una d’entrenaments i dues de carrera), i va acabar el dia en una excel·lent segona posició (1’37”112) de la categoria CM, només superat per l’experimentat pilot francès Yves Tholy (Speed Cat), que va parar el cronòmetre amb un temps d’1’34”246.

Per a Ferré aquesta segona plaça va resultar gairebé un triomf i va explicar que “Tholy completava la seva vuitena participació a la pujada i a més porta el canvi al volant del seu SpeedCar”. En la jornada final a Bagnols-Sabran, Ferré ho va continuar intentant i en l’única pujada disputada –la pluja va obligar a anul·lar la final– va rebaixar de nou el seu crono (1’35’292) i va acabar a 1,5 segons (1’33”650) de Tholy i, en aquesta ocasió, també el va superar, per vuit dècimes, un altre gran especialista del campionat francès, Jérôme Jacquot (SpeedCar), amb un temps d’1’34”425.

Una vegada finalitzat el seu primer doble míting en una pujada del certamen francès de Primera Divisió, Ferré va afirmar que “aquestes pujades m’han fet córrer molt, mai havia corregut contra pilots tan ràpids. Malgrat tot, crec que m’hi he adaptat molt bé, tots els rivals m’han felicitat a més de fer-me saber que els havia sorprès”. L’andorrà va cloure assegurant que “estic molt content i satisfet del que hem fet aquest cap de setmana. Em queda el dubte sobre què hauria passat a la pujada que no hem pogut fer. Estava convençut que rebaixar el meu temps era possible”.

tracking