Detectat un positiu a la selecció absoluta

El jugador afectat, que va ser aïllat i apartat del grup, no participarà al partit amistós contra Cap Verd

Detectat un positiu a la selecció absolutaFAF

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) va comunicar ahir que un dels futbolistes convocats per afrontar el doble compromís davant Cap Verd i Malta ha donat positiu per Covid-19. La federació va detectar el positiu arran dels tests serològics realitzats als jugadors de la selecció absoluta citats per a aquestes finestres FIFA. L’afectat va ser apartat del grup i aïllat, d’acord amb les indicacions i recomanacions del Govern, així com de la UEFA. La resta de seleccionats i el cos tècnic van romandre concentrats preparant el partit amistós d’aquest vespre davant el combinat de Cap Verd (20.45 h) a l’Estadi Nacional. Abans de l’enfrontament es farà, com marca el protocol, un segon test per comprovar que no hi ha un segon positiu.

En un comunicat emès ahir, la FAF va informar que “donada la situació generada per la transmissió de la Covid-19 i amb l’objectiu de preservar la protecció i la integritat dels jugadors i del cos tècnic, la FAF està actuant d’acord amb les indicacions i recomanacions del Govern, com també de la UEFA, i en el moment de confirmar-se el positiu s’ha apartat del grup i s’ha posat en aïllament el jugador”. A més, la FAF va afegir que “desitja una bona i ràpida recuperació al jugador”. En qualsevol cas, el futbolista afectat no participarà al partit davant Cap Verd, la 78a del rànquing FIFA. “Hem de conviure amb el virus perquè no ha marxat”, va introduir el seleccionador, Koldo Álvarez de Eulate. Un amistós que el seleccionador tricolor utilitzarà per donar minuts a gent menys habitual i per fer proves de cara als propers compromisos, com ara “tornar en moments puntuals a la defensa de cinc”.

Per a Marc Vales, el d’avui és un partit de rodatge, “i per preparar-nos per als partits davant Malta i Letònia de la Nations League”. Vales va afegir que “és un amistós, però ens el prenem com si fos oficial. Cap Verd és una selecció forta i molt física”.

La sub-21, davant Anglaterra

Per part seva, el combinat sub-21 rep a les 15.00 h Anglaterra a l’Estadi Nacional en partit de la fase de classificació per a l’Europeu d’Hongria i Eslovènia del 2021. Els anglesos, líders intractables, tenen jugadors titulars a la Premier League i són un bloc de talent. “Un David contra Goliat”, va exposar el seleccionador sub-21, Eloy Casals.

tracking