Motociclisme

Xavi Cardelús tanca a Le Mans la Copa del Món de MotoE

La Copa del Món de MotoE es tancarà aquest cap de setmana amb les dues curses programades al circuit francès de Le Mans. Xavi Cardelús afronta ple de moral aquesta cita després d’haver pujat al podi del Campionat d’Europa de Moto2 diumenge passat a Alcanyís, al circuit de Motorland.

L’andorrà, que ocupa la 14a posició a la classificació provisional de la competició amb 23 punts, acumula tres resultats al Top-10 de la categoria amb dues desenes posicions i un 9è lloc com a millors resultats en aquest campionat. La competició reservada a les motos elèctriques va quedar configurada amb només set curses, repartides en tres circuits, a causa dels canvis i les retallades que, per la incidència de la pandèmia de la Covid-19, va patir el calendari del Mundial. “Indubtablement el podi de Moto2 a Motorland m’ha carregat les piles. Tinc la moral pels núvols i moltes ganes de competir amb el que sigui”, va comentar Cardelús.