Motociclisme

Sis membres de l'equip Yamaha, aïllats a Andorra per un positiu

L'enginyer principal i resident al Principat, Takahiro Sumi, ha donat positiu i no podrà estar a la cita del cap de setmana a Le Mans

Sis membres de l'equip Yamaha, aïllats a Andorra per un positiuTakahiro Sumi, el positiu de l'equip.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sis membres de l'equip Yamaha de MotoGP estan confinats a Andorra pel positiu de Takahiro Sumi, l'enginyer principal i resident al Principat. Tots ells es van sotmetre a les proves prèvies al Gran Premi de Le Mans que es disputa aquest cap de setmana i es va detectar el positiu del japonès, que va ser confirmat en la prova de reforç un dia després, mentre que els altres integrants de l'equip de MotoGP que són al país van donar negatiu als dos tests. Amb tot, en ser contactes directes del positiu, també han de romandre en aïllament al Principat.

Així doncs, l'equip Yamaha haurà d'afrontar la cita d'aquest cap de setmana sense un dels seus líders al box i cinc membres més. L'enginyer és asimptomàtic, però seguirà sota control a Andorra, i la seva situació serà revisada a mitjans de la setmana vinent per saber si pot ser a les dues properes curses, ambdues a Aragó.

tracking