Eurocup

Espès (76-61)

El MoraBanc cau a la pista del Lokomotiv Kuban en un duel marcat per la manca d’encert, en especial en el tir de dos punts

Espès (76-61)LOKOMOTIV KUBAN

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra va sumar la tercera derrota a l’Eurocup en quatre partits a la pista del Lokomotiv Kuban Krasnodar per 76 a 61 en un duel espès dels tricolors (especialment en el tir de dos) en què mai es van arribar a trobar còmodes i on van fer un mal partit, tal com resumeix el 91 a 45 de valoració final que hi va haver a favor del conjunt rus. Els locals van dominar des de l’inici i els d’Ibon Navarro no van poder-se posar per endavant en cap moment més enllà del triple inicial de Palsson, que va ser totalment circumstancial.

El duel, però, ja havia començat malament fins i tot abans que l’equip saltés a la pista, i és que Senglin no va poder jugar per unes molèsties a l’isquiotibial de la cama dreta, tot i que es preveu que diumenge pugui jugar al Palau Blaugrana contra el Barça. Per si aquesta absència fos poc (s’hi han de sumar les de Bandja Sy i Moussa Diagne), Sergi García es va haver de retirar al tram final del partit després d’un cop a l’espatlla amb un dels jugadors del conjunt rus. A més, Tyson Pérez, que tornava a la convocatòria 11 dies després per alguns problemes físics, tampoc va poder disputar ni un minut.

El conjunt rus no va tenir ni de bon tros una actuació gaire lluïda (tenint en compte la plantilla que té i que és un dels favorits per endur-se aquesta competició), però va aprofitar la manca d’encert dels tricolors (especialment en el tir de dos punts amb un paupèrrim 10/49 final) per anar obrint forat a poc a poc des de l’inici arribant a obtenir 10 punts de marge al descans. Els homes d’Ibon Navarro van reaccionar després del descans situant-se a només un punt (39-38), però en aquell moment va tornar a aparèixer el desencert i una sèrie de pèrdues absurdes que els russos no van desaprofitar per trencar el partit i no donar cap opció al MoraBanc Andorra de tornar-hi a entrar.

Nacho Llovet, amb sis punts, vuit rebots i 13 de valoració, va ser el millor dels tricolors, mentre que David Jelínek, amb 13 punts, i Haukur Palsson, amb 12, van ser els màxims anotadors del MoraBanc Andorra.

Tot i la derrota, els tricolors es mantenen a la quarta posició al grup i dimarts que ve tancaran la primera volta al Poliesportiu contra el Lietkabelis Panevezys en un duel clau per no despenjar-se de la lluita per passar al Top-16.

Quatre positius al Burgos

D’altra banda, l’ACB va anunciar ahir la suspensió del duel del cap de setmana entre San Pablo Burgos i UCAM Múrcia per quatre positius a l’equip de Joan Peñar­roya. Aquest va ser, precisament, l’últim rival dels tricolors al campionat domèstic, però el brot al conjunt burgalès no hauria d’afectar els homes d’Ibon Navarro perquè van passar les pertinents PCR abans de marxar a Rússia per jugar ahir contra el Lokomotiv Kuban Krasnodar.

EL VESTIDOR

“Ens ha faltat energia” Ibon Navarro. El tècnic del MoraBanc Andorra va assegurar després de caure contra el Lokomotiv Kuban Krasnodar que “crec que quan hem tingut encert hem estat dins del partit, però ens ha faltat energia per mantenir el control al marcador”, i va afegir que “hem tingut errades i pèrdues absurdes”. Navarro va destacar que “en alguns moments hem fet un bon joc”, però va cloure que “és un joc de 40 minuts i hem d’aprendre algunes coses”.

Espès (76-61)

tracking