futbol sala

Ajornat el duel del CE Sant Julià contra el CFS Laguna

El club lauredià ha detectat dos positius de Covid-19 i el matx no es podrà disputar seguint el protocol de l’FCF

Ajornat el duel del CE Sant Julià contra el CFS LagunaCESJ

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El CE Sant Julià va anunciar ahir l’ajornament del duel de la Tercera Divisió nacional que havia de disputar dissabte a la tarda contra el CFS Laguna a la parròquia laurediana a causa de positius per coronavirus a la plantilla que dirigeix Jorge Dias.

La setmana passada ja es van detectar dos casos de Covid-19 entre els integrants de l’equip, els jugadors van ser aïllats i es va permetre que es disputés el duel contra La Sentiu, que va acabar amb victòria del conjunt català per 5 a 7. A principi de la setmana es van conèixer dos positius més dintre de l’esquadra i seguint el protocol de competició de la Federació Catalana de Futbol es va decidir suspendre el partit i que es disputi properament en una data encara per confirmar.

El CE Sant Julià només ha pogut disputar dos partits aquesta temporada i encara no ha guanyat. Els lauredians van estrenar-se amb un empat a domicili contra el Tecnovit Alforja a la primera jornada de la competició, mentre que el cap de setmana passat van caure contra La Sentiu a casa. A més del duel d’aquest cap de setmana a casa contra La Laguna, els homes de Jorge Dias hauran de recuperar també properament el partit a domicili contra l’Alcoletge, suspès fa 15 dies per la normativa del Govern que no permetia als equips del país disputar competicions amateur ja fos a casa o fora de les fronteres del Principat.

tracking