futbol sala

El Sideco Encamp cau en el primer assaig davant el Linx (7-9)

Els d’Òscar Guerrero, que es tornaran a enfrontar aquest matí als gibraltarenys, preparen la participació a la Champions

El Sideco Encamp cau en el primer assaig davant el Linx (7-9)FC ENCAMP

El Sideco Encamp va perdre ahir en el primer partit que disputa després de vuit mesos d’aturada degut a la pandèmia de la Covid-19. El rival, el Linx de Gibraltar, va demostrar tenir més ritme de joc, sobretot a la segona part, i es va acabar imposant per 7-9. Els gols encampadans van portar el segell de Javier Saviola, que en va fer cinc, Juli Sánchez i Barbosa. Durant la primera part, els d’Òscar Guerrero van tenir moments de bon joc, tenint en compte la inactivitat i el fet que fins a set jugadors són nous d’aquesta temporada. Al descans es va arribar amb un 5-3 favorable als encampadans, però a la represa es va notar la falta de ritme, tot i plantar cara i competir fins el final. El Linx de Gibraltar, igual que el Sideco Encamp, jugarà la prèvia de la Champions i aquest doble enfrontament -aquest matí es tornaran a veure les cares al Complex Esportiu- servirà per preparar la fase prèvia de la competició continental. El tècnic del Sideco Encamp, Òscar Guerrero, va reconéixer a la finalització del partit estar “content a mitges” perquè “a mi no m’agrada mai perdre”. Tot i aquesta reflexió, Guerrero va destacar que “hi ha hagut coses molt bones que ha fet que l’equip i d’altres que cal treballar-les molt més per poder millorar-les”.