curses de muntanya

Pau Capell bat el rècord de la Ruta 0-4-0 a Tenerife

Pau Capell bat el rècord de la Ruta 0-4-0 a TenerifeINSTAGRAM

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El resident Pau Capell va batre ahir el rècord de la Ruta 0-4-0 a l’illa canària de Tenerife, un traçat amb un total de 55 quilòmetres i 4.500 metres de desnivell positiu.

La ruta sortia des de la platja del Socorro, pujava fins al cim del Teide, a 3.718 metres d’altitud, i tornava a nivell del mar, i Capell la va completar amb un temps final de 6 h 13’25”, superant en cinc minuts l’anterior registre, que estava en poder de David Lutzardo amb 6 h 18’52”. Amb aquesta marca, el corredor de muntanya va convertir-se en l’home més ràpid en passar del nivell del mar al pic del Teide, el cim més alt d’Espanya, i tornar a zero metres sobre el mar.

El resident va completar la pujada fins al Teide en 4 h 06’27”, i un cop al punt més alt del país veí va fer un mínim descans, gaudint de les espectaculars panoràmiques del cim, i va encetar el descens, que va completar en unes dues hores i cinc minuts fins tornar a la platja del Socorro.

Aquest repte ha estat l’última cita d’una temporada atípica i sense gairebé curses, fet que va obligar el resident a buscar la seva superació aconseguint alguns rècords. No va aconseguir el de la Ultra Trail del Montblanc, però sí que va obtenir el del Trail de Menorca.

tracking