Sportradar monitorarà les apostes dels partits de la FAF

L’empresa controlarà els duels de les competicions sènior fins al 2023

Sportradar monitorarà les apostes dels partits de la FAFFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Andorrana de Futbol va signar un conveni amb l’empresa Sportradar que servirà per monitorar les diferents apostes esportives que es realitzin a les competicions sènior de futbol del país (Lliga Multisegur Assegurances, Lliga Unida i Copa Constitució) fins al 2023. L’objectiu de la FAF, segons va explicar l’ens federatiu, és “garantir el joc net”. L’empresa suïssa és una de les referències al sector en el món de les dades i les estadístiques de l’esport, ja que treballa amb organitzacions com la lliga espanyola o l’NFL nord-americana. El conveni entre les dues parts van signar-lo de manera telemàtica el president de la federació, Fèlix Álvarez, i el managing director integrity services d’Sportradar, Andrea Krannich.

Etiquetes:

L’ens federatiu vol tenir la certesa que s’eviten possibles adulteracions de partits i per això es va decidir prendre aquesta mesura. Cal recordar que segueixen sota investigació els partits del final de la temporada passada entre Inter Escaldes i UE Sant Julià per un suposat arranjament, i també per presumptes apostes irregular tant en el duel de la Lliga Multisegur Assegurances com en el matx que es va disputar corresponent a les semifinals de la Copa Constitució.

D’altra banda, la FAF va iniciar les obres al centre d’entrenament de la Borda Mateu per ampliar les instal·lacions actuals. Es construiran més vestidors i també s’afegiran altres serveis per als equips i futbolistes als camps on es disputen habitualment els partits de lliga, i on realitzen els entrenaments la majoria dels conjunts de base de la FAF.

tracking