Piqué assisteix al debut de Sarabia amb l'FC Andorra

El jugador del Barça acompanya als tricolors en el partit que disputen contra l'Espanyol B

Piqué amb Sarabia abans de l'inici del partit avuiTwitter FC Andorra

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Gerard Piqué ha acudit aquesta tarda a la Ciutat Esportiva de l'Espanyol per assistir al partit que l'FC Andorra disputa a partir de les cinc contra l'Espanyol B. El propietari del club andorrà assistirà com espectador al debut del nou entrenador Eder Sarabia al capdavant dels tricolors.

L’entrenador basc va admetre que “tenim molta il·lusió i moltes ganes, i aquestes setmanes en han servit per treballar bé i preparar-nos”. Els del Principat es trobaran al davant el filial de l’Espanyol, que fa tot just cinc dies que va sortir del confinament després d’un brot de Covid-19 amb diversos afectats, i l’entrenador tricolor va manifestar que “un filial sempre és un equip amb bones individualitats, entenc que voldran ser dominadors i hi haurà una batalla dels dos equips per la pilota, i que quan no la tinguin lluitaran per recuperar-la”.

Sarabia tindrà el dubte fins a últim moment d’Hector Hevel, Miguel Loureiro i Marc Aguado, amb diverses molèsties físiques, però sí que va viatjar l’última incorporació, Kike Saverio. Sobre aquest fitxatge, el tècnic tricolor va manifestar que “és un jugador que conec bé perquè l’any passat al Barça venia a entrenar amb nosaltres, pot jugar a les dues bandes, és potent i vertical i ha de ser important per a l’equip”.

Pel que fa al possible onze, segons ha pogut saber el Diari, es preveuen diversos canvis respecte al matx contra el Llagostera, com l’entrada de Gaffoor i Mantovani a l’eix de la defensa. A la línia atacant, Sarabia podria optar per dos extrems oberts amb Iker Goujon i David Martín i, tot i el bon moment de Carlos Martínez, no es descarta que Casadesús sigui titular.

Gerard Piqué al moment d'arribar al partit de l'FC Andorra

tracking