Sarabia s'estrena amb victòria sota la mirada de Piqué (0-2)

L’FC Andorra supera a l’Espanyol B amb gols de Carlos Martínez i Casadesús

Els jugadors de l'FC Andorra celebren un dels gols al camp de l'Espanyol BFCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Gerard Piqué ha pogut presenciar l’estrena amb victòria d’Eder Sarabia a la banqueta de l’FC Andorra, després que el conjunt tricolor s’hagi imposat al filial del RCD Espanyol. Un gol de Carlos Martínez i un de Víctor Casadesús de penal han servit per sumar els tres punts en el primer dels partits a recuperar per la Covid-19, i per no perdre força respecte al líder del grup, el Nàstic de Taragona.

Tot i ser sense públic, les grada principal de la Ciutat Esportiva Dani Jarque estava gairebé plena amb el propietari del club, Gerard Piqué, al capdavant, i també s’han deixat veure el president de l’entitat, Ferran Vilaseca, o personatges més propers al món de la faràndula com el youtuber especialitzat en futbol DJMariio. A més de diversos mitjans catalans per viure l’estrena d’Eder Sarabia, ex-segon entrenador al Barça, a la banqueta de l’FC Andorra.

Els tricolors han arrencat amb el clar domini del partit, i l’Espanyol ha trigat gairebé més de quatre minuts en creuar el mig del camp per primera vegada. Poc a poc, els blanc-i-blaus han fet una passa endavant i buscaven fer mal amb pilotes llargues per les bandes, tot i que la defensa de l’FC Andorra no patia en cap moment. Amb un equip al davant força tancat, els tricolors gaudien gairebé en exclusiva de la possessió en busca de l’opció d’avançar-se, tot i que no acabaven de trobar l’opció de trencar les línies. Els tricolors han buscat també fer mal per les bandes, especialment per la dreta amb Iker Goujón i Pau Martínez, però la primera gran oportunitat ha arribat pel centre, amb un tir llunyà de Martí Riverola que el porter local Joan García ha enviat a córner. Aquesta arribada ha fet esperonar els catalans, amb una internada de Max Svensson per l’esquerra que Pau ha desviat i que Ratti ha acabat atrapant sense problemes, i poc després el filial de l’Espanyol ha desaprofitat un clar contracop que ha acabat traient Marc Pedraza, però l’última oportunitat abans del descans ha estat pels tricolors amb una rematada de cap de Pedraza, que ha sortit fora.

A la represa ha començat collant l’Espanyol, fent mal amb pilota aturada i amb arribades per les bandes, i amb un Andorra que semblava treure aigua de la barca davant de la insistència tricolor. Ivan Gil ha estat a punt d’obrir el marcador després d’una errada en sortida d’Adri Vilanova, però Ratti ha pogut atrapar en dos temps. Però, coses del futbol, a la jugada posterior, una genialitat, una més aquesta temporada, de Carlos Martínez, avançava els tricolors al minut 56 amb un gran xut ajustat al pal del davanter on Joan García no ha pogut fer res. L’Espanyol anava a per l’empat sense perill, i això ha provocat una contra pels tricolors amb una internada per la banda de Goujon que ha patit un penal i que ha aprofitat Casadesús per encarrilar la victòria amb el 0-2 des dels 11 metres.

Sergi Serrano ha estat a punt de fer el tercer després d’una passada directa de Nico Ratti, però el marcador no s’ha tornat a moure i els tricolors han pogut sumar tres punts més en aquesta setmana amb doble compromís contra equips de la ciutat comtal, ja que diumenge visitaran el camp del Barça B.

tracking