surf de neu

Lluís Marín, únic representant a Suècia

Estévez no hi serà perquè “no arribem a temps amb la preparació”, segons la FAE

Lluís Marín, únic representant a SuèciaFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lluís Marín serà l’únic representant de la FAE al Campionat del Món de surf de neu que es farà entre el 9 i l’11 de febrer a Suècia després que la federació decidís finalment que Maeva Estévez no hi participés. El gerent de la FAE i director d’snowboard va justificar aquesta decisió al·legant que “no arribem a temps pel que fa a preparació”, i va afegir que “el circuit serà força diferent al de la Copa d’Europa i la Copa del Món, i creiem que és un risc innecessari i serà millor centrar-nos en l’objectiu que havíem plantejat al principi”. Visa va confessar, a més, que “la Maeva ho ha entès, però una altra cosa és que ho comparteixi perquè a tot corredor li fa il·lusió anar a la prova més important de l l’any”.

De la seva banda, Lluís Marín va admetre que no arribarà en les millors condicions, i va confessar que “no està sent una temporada fàcil per a mi, és complicat perquè no he pogut preparar-me bé físicament i mentalment”, i va afegir que “tot i això, vam decidir participar al Mundial tot i no tenir gaires baixades a les cames”. Sobre els objectius, va destacar que “mentiria si dic que en tinc algun de concret, hi vull anar i fer-ho el millor possible i lluitaré perquè així sigui”. Per últim, va declarar que “de l’esquena estic millor i vaig progressant”.

ESTÉVEZ, QUARTA A LA COPA D'EUROPA D'ISOLA 2.000

Maeva Estévez va finalitzar en quart lloc a l’esprint de la Copa d’Europa d’Isola 2.000. Sense qualificació pel format de cursa diferent de la jornada d’ahir, la surfista va arrencar directament als vuitens de final, on va passar sense complicacions, igual que als quarts de final. A les semifinals va sortir malament, però va poder remuntar, mentre que a la gran final va quedar a tocar del podi. En alpí, Joan Verdú i Axel Esteve no van poder acabar el gegant disputat ahir de la Copa d’Europa de Folgaria. Després de quedar lluny dels punts a la primera jornada de competició, la d’ahir no va ser millor, ja que cap dels dos esquiadors va poder completar la cursa.

tracking