Piqué celebra la primera victòria d'Eder (0-2)

Els tricolors superen l’Espanyol B amb una genialitat de Carlos Martínez i un penal de Casadesús

Piqué celebra la primera victòria d'Eder (0-2)FC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Eder Sarabia va estrenar-se amb triomf a la banqueta tricolor (0-2) contra l’Espanyol B, en un duel que va comptar amb la presència del propietari de l’entitat, Gerard Piqué, a la ciutat esportiva espanyolista, i que es va acabar decidint gràcies a una espectacular diana de Carlos Martínez quan millor estaven els locals i a un penal transformat per Casadesús.

El terme partit a porta tancada ahir va ser més que mai un eufemisme, i és que gairebé més de 200 persones van presenciar el duel d’ahir. Més enllà de Piqué i el president, Ferran Vilaseca, a la grada principal de la Ciutat Esportiva Dani Jarque s’hi va veure gent de tot tipus, com el youtuber DJMariio, una àmplia representació de Kosmos i, com no, autoritats de l’equip local com l’entrenador del primer equip dels catalans, Vicente Moreno. A més de diversos futbolistes de la base del club que van aprofitar la presència a la instal·lació per entrenar, per veure part del duel. De fet, alguns fins i tot van fotografiar-se amb Gerard Piqué abans del matx.

Pel que fa al partit, Eder Sarabia va presentar d’entrada alguns canvis a l’alineació donant entrada a homes poc habituals com Àlex Pastor. El domini tricolor –ahir de groc llampant– d’inici va ser escandalós, amb els blanc-i-blaus sense passar del mig del camp fins passats els quatre minuts de joc, i sense tocar gairebé la pilota durant tots aquests instants, amb un tècnic força participatiu a l’inici. La possessió era gairebé només de l’FC Andorra, però en alguns moments era estèril davant un conjunt local més aviat tancat al darrere i intentant tapar tots els espais possibles. I, precisament, com que els espais eren nuls, els tricolors van provar-ho des de fora, com va fer Martí Riverola de xut llunyà que va desviar el porter local. Aquesta acció va servir perquè els locals despertessin i tinguessin un parell d’arribades, especialment clar un contraatac, però que va acabar sense més complicacions. A poc a poc l’Espanyol estava millor i Svensson va estar a punt d’avançar els locals, tot i que l’última oportunitat va ser amb un cop de cap de Pedraza que no va evitar el 0 a 0 al descans.

A la represa els locals van sortir molt millor i van tenir opcions per avançar-se, però qui ho va acabar fent va ser l’FC Andorra gràcies, com no, a Carlos Martínez, killer dels del Principat aquesta temporada amb set gols (cinc dels quals han servit per sumar triomfs). L’Espanyol B va moure la banqueta, però va servir-li de ben poc quan Casadesús va sentenciar el partit al minut 73 després d’aprofitar un penal comés sobre Iker Goujón.

Els tricolors en volien més i l’Espanyol també, però les arribades, com ara un xut de Ferran Jutglà, o una jugada individual d’Svensson, no van entrar, no es va tornar a moure el marcador i els tricolors van poder sumar tres punts més per situar-se en segona posició a quatre punts del Nàstic (amb un partit menys) en la lluita pel lideratge.

EL VESTIDOR

“Hem marcat quan estàvem pitjor”

Eder Sarabia. El tècnic de l’FC Andorra va manifestar que “estic molt content en especial pels jugadors i es mereixen una victòria com aquesta, i ara hem de mirar endavant”. A més, va destacar que “hem marcat quan estàvem pitjor, en una acció en què Carlos ho ha fet molt bé”, i va afegir que “és una categoria molt competida i ningú no et facilita la situació”. Per últim, el tècnic va comentar que “estic molt content perquè l’equip s’ha assemblat al que vull, però soc molt exigent i encara tenim moltes coses per millorar”.

tracking