Pedraza veu la plantilla tricolor “molt endollada”

Pedraza veu la plantilla tricolor “molt endollada”FC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Marc Pedraza veu la plantilla de l’FC Andorra “molt endollada” just abans del duel directe pel lideratge que dissabte vinent acollira Prada de Moles entre els tricolors i el Nàstic de Tarragona. El migcampista català va destacar que “estem tots molt endollats i tenim moltes ganes de demostrar al camp el que valem cadascun de nosaltres”.

Un triomf dissabte contra els tarragonins suposaria que l’FC Andorra se situés primer a la classificació, una motivació prou important que no amaga les ganes que Pedraza té de certa revenja després del partit d’anada. En aquella ocasió, els tricolors guanyaven 0 a 2 i estaven amb un jugador més, però van acabar caient de manera inexplicable per 4 a 2. En aquest aspecte, el futbolista va explicar que “va ser dur per a nosaltres perquè amb un jugador més i el resultat a favor ens en van fer quatre”, i va afegir que “no m’ho vull prendre com una revenja, però sí amb motivació per guanyar, remuntar i quedar-nos amb el goal average”.

Sobre les dues victòries seguides a domicili, Pedraza va destacar que “teníem dues sortides complicades perquè els filials t’ho posen difícil, però l’equip ha jugat bé, ha reaccionat i hem aconseguit punts molt importants”.

tracking