Esquí forapista

El Freeride World Tour comença demà al port del Rat

Les previsions meteorològiques aconsellaven avançar un dia l’inici

El Freeride World Tour comença demà al port del RatGRANDVALIRA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El Freeride World Tour s’avança un dia a la jornada programada primerament i viurà la prova inicial demà. Les previsions meteorològiques, que anuncien una pujada important de les temperatures el cap de setmana, han fet a l’organització i a l’estació d’Ordino Arcalís començar un dia abans de la finestra prevista.

L’organització també va confirmar que el vessant en el qual tindrà lloc la primera prova serà la part esquerra del port del Rat, just en el lloc on l’any passat es va disputar la prova júnior. La baixada d’aquest any és més curta del que es podia preveure però l’espectacle està garantit, tot i veure’s obligats a fer alguna variació, ja que la pujada de temperatura podria afectat sensiblement l’estat de la neu.

Un any més, Dani Fornell, amb una invitació, serà l’únic representant andorrà que disputarà el Freeride World Tour, que comptarà amb una cinquantena dels millors riders del circuit mundial. La prova andorrana oferirà una doble cita que suposarà l’inici del calendari de la present tempo­rada.

tracking