esquí

Roger Puig acaba 8è al gegant de Leogang

L’andorrà torna a lluitar fins al final i signa una gran actuació malgrat les condicions de la pista

Roger Puig acaba 8è al gegant de LeogangFAE

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Després de ser setè dimarts al primer gegant de la Copa del Món de Leogang, a Àustria, Roger Puig va signar ahir la vuitena plaça a la cursa de gegant. L’andorrà va marcar un crono d’1’48”50 després de les dues mànegues, a 9”76 del guanyador, el francès Arthur Bauchet. La vuitena posició d’ahir suposa el segon millor resultat de l’esquiador andorrà en Copa del Món, després de la setena plaça al primer gegant.

La pista es va poder mantenir bastant gelada tot i la pluja que va ser present durant tota la nit. Puig va competir de valent per aconseguir la vuitena posició, en una segona mànega en què era molt difícil guanyar posicions perquè la pista estava empitjorant molt ràpidament al pas dels corredors. Segons van explicar des de l’equip de Roger Puig, aquest és un “molt bon resultat, dins del Top-10 que buscàvem aquesta temporada, fent un vuitè que és el segon millor resultat de Roger en Copa del Món”. Avui i divendres, últim dia de Copa del Món, es disputarà la modalitat d’eslàlom.

Millora de punts a sella nevea

D’altra banda, en alpí, es van disputar dues mànegues de la cursa FIS de Sella Neva (Itàlia). Matías Vargas va ser 24è (1’25”44) a 1”45 del guanyador, mentre que Robert Ferrari va acabar 79è (1’29”42) a 5”43 del vencedor. Els dos van millorar els punts FIS. Vargas, que tenia 50,69 punts, els va millorar amb 44,58, i Ferrari va marcar 103,8 punts, millorant els actuals 239,66.

VERDÚ COMPETIRÀ DEMÀ AL GEGANT DEL MUNDIAL DE CORTINA

Joan Verdú estarà, finalment, a la sortida del gegant del Mundial d’alpí de Cortina d’Ampezzo. L’esquiador andorrà va treballar ahir amb més intensitat però, tot i algunes molèsties al dit polze en què va patir una fissura, la protecció a la mà i per sobre del guant evita molta part de l’impacte. Així, Verdú manté les bones sensacions, encara que amb relativa prudència, i podrà competir al gegant de demà. Finalment, l’andorrà es troba entre els 50 primers per temps i, per tant, no haurà de participar avui a les fases de qualificació. Les mànegues de demà tindran lloc a les 10.00 hores i la segona baixada serà a les 13.30.

tracking