L'Andorra visita la UE Olot amb l'objectiu de vèncer per ser líder

Els tricolors visiten el cuer de la categoria que entrena l’extècnic de l’equip, Gabri García

L'Andorra visita la UE Olot amb l'objectiu de vèncer per ser líderFCA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Al tercer cop no falla, i l’FC Andorra serà líder del grup 3A de la Segona divisió B si derrota aquesta tarda (16.30 hores) la UE Olot, que entrena l’extècnic tricolor, Gabri García. Tot i que aquest cop el lideratge tindria trampa, perquè el Nàstic descansa aquest cap de setmana i no té partit. Sobre la possibilitat d’acabar la jornada en primera posició, el tècnic Eder Sarabia va admetre que “si estem per ser líders és que s’han fet moltes coses bé al llarg de la temporada”, i va afegir que “de vegades és una càrrega afegida, però ens centrem en el que hem de fer per sumar resultats”.

La UE Olot és el cuer de la classificació i està tenint un any complicat que es va traduir en la destitució de Raúl Garrido i l’arribada de Gabri García. Sobre el rival d’aquesta tarda, Sarabia va destacar que “és un equip al qual li agrada tenir la pilota, atacar, i segurament ens voldran treure la pilota a nosaltres i serà un duel maco”, a més, va assenyalar també que “són un equip amb alternatives, ja que l’altre dia van jugar amb un 3-5-2, però no sé si perquè era al camp del Prat o perquè tenien baixes, però també poden jugar amb un 4-3-3”. Sobre el guió del partit, l’entrenador basc va afirmar que “nosaltres anirem a per ells quan no tinguem la pilota, i quan la tinguem intentarem tenir-la el millor possible i buscar la porteria”. Per últim, va manifestar que “ens beneficia jugar en un camp gran i de gespa natural com el seu, però el rival també té les seves virtuts i hi haurà moments en què ens toqui patir durant el matx”.

A més de les baixes dels últims partits d’Hector Hevel i Rubén Enri, Sarabia no tindrà disponible pel matx d’aquesta tarda Adri Vilanova ni Pau Martínez. En canvi, podrà recuperar Víctor Casadesús, tot i que va admetre que “no està per jugar tot l’encontre”.

tracking