futbol sala

L'Enfaf torna a la competició amb una golejada (6-1)

L'Enfaf torna a la competició amb una golejada (6-1)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Enfaf va tornar a la competició després del relaxament de les mesures esportives a Catalunya aprovades pel Procicat amb una golejada en contra 6-1 a la pista del Sícoris en el duel corresponent a la segona jornada de la Divisió d’Honor Catalana. Els homes de Xavi de la Rosa només havien pogut disputar un duel abans de l’aturada de la lliga, i ahir van reemprendre el torneig amb un partit en què van ser superats en tot moment pel conjunt lleidatà.

Joaquim Talavera va avançar el Sícoris als set minuts, i dues dianes de Roger abans del descans encarrilaven el matx pels locals amb el 3-0. A la represa, Roger va anotar el tercer del seu compte particular, i Ramon Céspedes feia el 5-0 que deixava el duel vist per a sentència a falta de vuit minuts. Andreu Giménez va retallar diferències a tres minuts pel final, però Ramon va repetir amb el 6-1 que acabaria sent definitiu.

Els tricolors sumen un punt després dels dos primers partits (tots dos a domicili), i el proper cap de setmana s’estrenaran a casa rebent l’AES La Sénia diumenge al migdia.

tracking