L'FC Andorra segueix la mala ratxa i cau golejat a Olot (3-0)

Els tricolors sumen la tercera jornada sense vèncer i el marge amb el quart és de quatre punts

L'FC Andorra segueix la mala ratxa i cau golejat a Olot (3-0)fca

No hi ha manera. L’FC Andorra segueix immers en una preocupant mala dinàmica (un punt de nou possibles) després de caure golejat contra la UE Olot per 3-0. Els tricolors van regalar l’1-0 ben d’hora als catalans, que van saber mantenir el resultat i explotar les seves virtuts per acabar sumant la victòria, i per deixar, els homes d’Eder Sarabia, sense opcions de situar-se líders per tercera jornada consecutiva. Amb la derrota, els del Principat seguiran una setmana més en segon lloc, però es mantenen a dos punts del Nàstic amb un partit més que els tarragonins, mentre que el marge amb el quart s’escurça a quatre punts.

Els tricolors van arrencar amb la idea clara de tenir la pilota i sortir jugant des del darrere i, precisament així, va arribar el primer gol olotí. Riverola va assistir Xumetra amb una mala passada, i aquest va superar Ratti, que estava avançat amb una vaselina. L’FC Andorra va reaccionar, i Iker va estar a punt d’empatar el partit després d’una jugada individual, però Ballesté va evitar la seva rematada. Precisament el porter dels catalans, pretès en el seu moment per l’Andorra, va evitar l’empat amb una gran aturada a Carlos Martínez, que va tenir un un contra un amb el porter després d’una passada entre línies de Rai Marchan.

Els homes d’Eder Sarabia eren els que anaven a la recerca del gol, però el que va arribar va ser el segon dels locals, gràcies de nou a Xumetra. Barnils va posar una pilota a l’espai pel ràpid extrem català, i va plantar-se davant de Ratti, a qui va superar amb un tir creuat que va entrar al pal abans d’entrar a la porteria, i que va significar el 2-0 amb què es va arribar al descans.

A la represa, els tricolors han sortit molt més directes i han rondat el gol en diverses ocasions, gairebé totes amb Carlos Martínez de protagonista, però la pilota no entrava, o quan ho feia, era amb fora de joc previ i es convertia en un gol anul·lat per l’àrbitre. El duel es posava encara més difícil per a l’FC Andorra al minut 65 quan Loureiro marxava expulsat després de veure la segona groga.

L’FC Andorra ho seguia buscant, bolcat a l’atac, i amb Sarabia cremant totes les naus amb un triple canvi, però el conjunt català va agafar la defensa amb els pixats al ventre en una contra de manual liderada pel veterà Eloi Amagat, i en què Xumetra va assistir Juan Delgado per fer el 3-0 definitiu. I gràcies.

EL VESTIDOR

"ESTIC FOTUT PEL RESULTAT"

Eder Sarabia. El tècnic de l’FC Andorra va manifestar que “crec que el marcador no és fidel amb allò que ha passat al camp perquè l’Olot ha estat molt efectiu”, i va afegir que “estic fotut pels resultats i pels jugadors perquè els he donat les gràcies perquè s’hi han deixat l’ànima, hem estat fidels i ho hem intentat tot per remuntar”. Per últim, va destacar que “esperem que això ens segueixi servint per créixer”.