Eurocup

El MoraBanc perd a Kazan i es complica

Els tricolors aguanten tres quarts però acaben sortint escaldats de la visita a la pista de l’Unics

El MoraBanc perd a Kazan i es complicaUNICS KAZAN

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra es va complicar la vida a l’Eurocup després de la derrota 85 a 63 a la pista de l’Unics Kazan, ja que els tricolors no depenen de si mateixos l’última jornada per classificar-se per als quarts de final de la competició europea.

Perdre contra l’Unics, i fins i tot perdre bé, entra dintre de la normalitat perquè els russos són actualment el millor equip del Top-16 i són, juntament amb la Virtus de Bolonya, el principal candidat per acabar aixecant el títol. Tot i això, el MoraBanc Andorra arribava amb la moral alta i amb bones sensacions després de la victòria de diumenge passat contra el València, però quan el més calent era a l’aigüera el Kazan va fer gala del seu poder físic i de la qualitat de la seva plantilla per acabar destrossant els homes d’Ibon Navarro i sumar la cinquena victòria en cinc duels en aquesta fase de la competició.

El nom propi del MoraBanc Andorra va ser Haukur Palsson, que va acabar el partit amb 18 punts (15 des de la línia de tres punts) i que va arrencar com el més destacat dels tricolors. Tot i l’empenta de l’Unics, els homes d’Ibon Navarro es mantenien vius i dins del partit, i no va ser fins al final del segon quart, quan els russos van començar a obrir un forat més gran (41-32), tot i que una cistella de Babatunde va deixar la diferència en els set punts al descans.

A la represa, l’Unics volia anar per feina i va posar una marxa més distanciant-se fins als 13 punts, tot i que una gran reacció dels tricolors, de nou, amb un triple de Palsson, va tornar a reduir la diferència fins als set punts (56-49) a falta de l’últim quart en un període amb poc encert ofensiu de cap dels dos equips, i on les defenses es van imposar als atacs. A partir d’aquí, l’Unics va decidir que fins aquí arribava la història i va anar augmentat el marge fins a diferències properes als 30 punts, conscient que necessita un average global com més gran millor per assegurar-se el factor pista de cara a una possible final davant de la Viruts de Bolonya, l’altre gran favorit per guanyar el trofeu amb l’Unics.

Tot i tenir abans el partit dissabte a la pista del San Pablo Burgos de Peñarroya, el MoraBanc ja sap quines són les opcions d’una última jornada boja al grup H del Top-16 (els tres equips tenen opcions matemàtiques de classificar-se per als quarts). Unes possibilitats que són ben clares i que passen per guanyar el Mornar Bar de Montenegro i esperar un favor de l’Unics, que necessitarà el 6 a 0, guanyant l’Herbalife.

El tècnic del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, va manifestar després del partit que “hem fet una bona feina durant 30 minuts, però crec que als deu últims no hem estat capaços de respondre a la seva intensitat i fortalesa”. A més, l’entrenador basc va afegir que “crec que la clau ha estat que en els deu minuts finals no hem controlat el rebot, o la quantitat de pilotes perdudes que hem tingut nosaltres”.

tracking