Carla Mijares no supera la primera mànega al gegant

Carla Mijares no supera la primera mànega al gegantFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Carla Mijares no va poder acabar la primera mànega del gegant femení als Campionats del Món júnior de Bansko, a Bulgària. L’andorrana, en una disciplina que no és la seva especialitat, no va poder superar una porta i va quedar fora de cursa quan estava completant el mur, just abans de la zona plana.

Després del gegant, aquest matí l’esquiadora prendrà part de l’eslàlom, on correrà amb el dorsal 29. La primera mànega començarà a les 8.00 del matí, mentre que la segona serà a les 10.30, horari andorrà. D’altra banda, Matías Vargas té programades des d’avui i fins al dia 13 les finals de Copa d’Europa de descens i supergegant a Saalbach-Hinterglemm (Àustria).

Mario da Cruz, novè

Pel que fa a la disciplina de surf de neu, Mario Da Cruz va disputar el cap de setmana passat una cursa FIS júnior a Itàlia (Corno alle Scale), on va finalitzar novè. L’andorrà va fer unes bones qualificacions amb el cinquè temps, i a les eliminatòries va arribar a quarts de final, on va ser tercer al seu grup. A vuitens de final, va aconseguir el bitllet per a quarts de final en ser el primer de grup. Finalment, va ser novè a la classificació final de la cursa FIS. Les pròximes cites de l’andorrà seran unes curses FIS a Espanya, tot i que sense data tancada ni lloc, i les FIS d’Isola 2000, del 29 al 31 de març.

tracking