Ilde Lima no descarta noves accions contra la federació

Considera que la FAF ha tingut “nul·la voluntat” de resoldre la situació

Ilde Lima no descarta noves accions contra la federacióFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ilde Lima no descarta emprendre noves accions legals contra la junta de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) després que les reunions mantingudes entre les dues parts no hagin tingut èxit i es mantingui l’absència del futbolista a les convocatòries de la selecció absoluta. En un comunicat enviat pel bufet d’advocats que el representa, assegura que “davant la nul·la voluntat de la FAF de resoldre la situació, els procediments judicials seguiran el seus tràmits i no es descarten la interposició de noves accions”.

L’escrit explica que gràcies a la intervenció del Govern s’havien establert negociacions entre el futbolista i la FAF (tal com va explicar el Diari a finals de febrer) i que Lima proposava un acord “just, equitatiu, beneficiós per les dues parts que permetia apropar posicions”. Segons la versió del jugador, la federació va rebutjar el text i va proposar “un acord que únicament contenia declaracions d’intencions i cap compromís”, i per això argumenta que “es provoca novament una situació d’indefensió i discriminació envers el Sr. Lima”. Per aquests motius, des del bufet d’advocats no es descarta presentar noves accions contra la junta de la FAF, que s’afegirien a la querella criminal que hi ha en curs per coaccions.

Per acabar, Ilde Lima va voler expressar en aquest comunicat “el seu sincer i profund agraïment a aquells membres del Govern que van permetre iniciar les negociacions”.-

tracking