Instal·lacions

Acord entre el comú i el Govern per l'ús del CEO

Les federacions de Judo i Natació podran fer ús de les instal·lacions ordinenques i el CTEO tindrà un nou gimnàs de 200 metres quadrats

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, i el cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, en la signatura del conveni.SFGA/CEsteve

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Laministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, i el cònsol major del comú d’Ordino,Josep Àngel Mortés, han signat avui un conveni perquè les federacions esportives del país puguin fer ús de les instal·lacions del Centre Esportiu d’Ordino (CEO). L'acord permet també potenciar el Centre de Tecnificació Esportiva d'Ordino (CTEO), de titularitat del Govern, amb l'objectiu de poder donar acollida a més esportistes amb els espais que quedaran lliures per l'acord amb el comú ordinenc.

Les obres d'ampliació del CEO, en les quals s'han inclòs una nova sala per a la pràctica esportiva d'arts marcials, permetran reubicarels entrenaments de la Federació Andorrana de Judo i del club de Judo d’Ordino en les noves instal·lacions.El conveni també preveu que laFederació Andorrana de Natació pugui realitzar els entrenaments tècnics a la piscina del CEO, complementant-se així amb el CTEO, que no disposa d'aquest espai esportiu.

Amb els equipaments alliberats al CTEO, s'acollirà unnou espai de gimnàs d’uns 200 m2, ampliant així els espais per al’entrenament de la preparació física, que permetrà donar servei a federacions quefins ara no podrien entrenar al CTEO. Les federacions de ciclisme, patinatge, automobilisme, motociclisme, handbol, golf, boxa, entre d’altres, seran les que se'n podran beneficiar.

Riva ha apuntat durant la roda de premsa de presentació del conveni que els usuaris al CTEO s'han incrementat un 30% des que va començar l'actual legislatura, el maig del 2019.Actualment, més de 200 esportistes de 25 entitats utilitzen el CTEO per aentrenaments de manera regular més 155 de manera puntual. A més, cal sumar prop de 300 esportistes dels clubs de futbol de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) que entrenen i competeixen al camp d'esports de manera setmanal.

tracking