Joel López acusa al laboratori de la UEFA de falsificar els tests PCR

Cinc membres de la delegació andorrana van donar positiu a Polònia i negatiu un cop arribats a Andorra

Joel López acusa al labortari de la UEFA de falsificar els tests PCRTwitter

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El bioinformàtic i assessor del Govern en el cribratge massiu de la primavera passada, Joel López, ha acusat al laboratori oficial de la UEFA, l'Synlab, de falsificar les proves PCR dels cinc andorrans que van donar positiu en el partit internacional que el combinat nacional va jugar contra Polònia. "La pots cagar una vegada, però no dues vegades amb cinc mostres" exclama López en una piulada a la xarxa social Twitter.

Cal recordar que els cinc membres de la FAF que van ser diagnosticats amb coronavirus a Polònia (quatre integrants del cos tècnic i un directiu) i van ser aïllats a l’hotel de concentració van donar negatiu un cop arribats al Principat segons va confirmar la federació en un comunicat. Les autoritats poloneses van donar el vistiplau que tornessin al Principat per carretera, i un cop en territori nacional, els cinc afectats es van sotmetre a una prova PCR i una TMA, que va resultar negativa per a tots els integrants de la federació. Un cop es va comunicar aquesta situació a les autoritats del país, els membres de la delegació van poder recuperar la seva vida normal, segons va assenyalar la FAF.

D’altra banda, l’ens federatiu va confirmar que el dijous 3 de juny la selecció absoluta disputarà un partit amistós a l’Estadi Nacional contra Irlanda. A més, la federació està explorant també la possibilitat de tancar algun altre duel de preparació durant aquelles dates, ja que l’equip nacional no tornarà a jugar un compromís oficial fins al mes de setembre. Els homes de Koldo Álvarez de Eulate van disputar tres duels del Premundial, i al setembre tindran tres partits més, a casa contra San Marino (2 de setembre), a Anglaterra (5 de setembre) i a Hongria (8 de setembre).

FIFPro EN CONSIDERA QUE LA FAF " NO ÉS DEMOCRÀTICA" PEL CAS LIMA

El sindicat mundial de futbolistes, FIFPro, va qualificar la Federació Andorrana de Futbol com a “no democràtica” en un informe, arran del cas del veto a Ilde Lima per seguir jugant amb l’equip nacional. En aquest escrit, el sindicat de jugadors considera que l’afer Lima està provocat per “estructures de govern no democràtiques, ja que els jugadors tenen el dret fonamental a l’associació i a participar en els processos de decisions quan afecta el seu treball i conficions laborals”. A més de la FAF, a l’informe de FIFPro també es qüestionen actituds de les federacions de futbol de Bolívia o Eslovàquia.

La delegació de la FAF a Polònia dona negatiu

tracking