Esquí paralpí

Balanç satisfactori de la temporada de Roger Puig

L’equip de l’esquiador destaca que ha estat el millor curs fins al moment i que ha complert tots els objectius

Balanç satisfactori de la temporada de Roger PuigFAE

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L’esquiador paralpí Roger Puig va tancar la temporada amb satisfacció pels resultats aconseguits en la que ha estat “la millor temporada fins la data, amb uns grans resultats dintre de l’elit mundial”, segons va explicar el responsable del seu equip, Ignasi Puig, que va afegir que Puig va assolir tots els objectius que s’havien marcat.

La temporada de Roger Puig no ha estat aliena a la crisi de la Covid-19 i les dues principals cites que tenia programades per a aquest curs, el Mundial a Lillehamer i les finals de la Copa del Món a la Xina (a la mateixa pista on es faran l’any vinent els Jocs Paralímpics) van ser suspeses, fet que va obligar a canviar els objectius, que van passar a ser aconseguir entrar al Top-10 a les proves de la Copa del Món.

A la primera cita va acabar lluny, amb un 21è lloc a Suïssa, però posteriorment va aconseguir un setè i un vuitè en gegant, i un cinquè en eslàlom a la Copa del Món de Leogang, a Àustria. Precisament en aquest país, Roger Puig va disputar també el Nacional amb rivals habituals de la Copa del Món i amb millor rànquing que ell, i va acabar amb un total de cinc medalles (dues plates i tres bronzes).

D’altra banda, el segon gegant FIS programat a l’estació espa­nyola de Sierra Nevada amb la presència d’esquiadors de l’equip nacional i de l’EBEE de la FAE va ser suspès pel temps, ja que va caure una forta nevada a les cotes altes de la muntanya.

tracking