El VPC femení clou la temporada amb triomf (34-15)

Les noies de Dani Raya superen amb solvència el Sant Cugat B a l’Estadi Nacional i posen el cadenat al curs amb un bon sabor

El VPC femení clou la temporada amb triomf (34-15)El VPC femení clou la temporada amb triomf (34-15)

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El VPC Andorra femení va acomiadar la temporada de la millor manera, derrotant el CR Sant Cugat B a l’Estadi Nacional per 34 a 15, i cordant la setena plaça a la classificació final de la Divisió d’Honor Catalana.

Les noies de Dani Raya van mostrar la seva superioritat des de l’inici de l’enfrontament i dos assajos a la primera part de Paula Calvo, un altre de Xènia Torres i una transformació de Mariona Barcons van deixar bona part de la feina feta. Al descans es va arribar amb un 17-5 que deixava clara la inèrcia. A més, les andorranes es van mostrar molt bé en defensa i van deixar palès que volien oferir a l’afició, que per fi es va poder donar cita al Nacional, una victòria per cordar el curs. “Ha estat la millor manera per acabar, a casa i guanyant”, comenta Paula Calvo. “Hem jugat molt bé, molt cohesionades i hem fet un partit per estar orgulloses de tota la feina col·lectiva que s’ha fet”, afegeix. El VPC acaba la temporada, atípica, amb una molt bona posició, podent disputar els sis partits programats -tres de fase regular i tres de play-off- consolidades entre les millors de Catalunya. A partir d’ara, el club treballa per posar les bases de cara a poder aspirar obertament l’any que ve a l’ascens a la Divisió d'Honor B espanyola.

El VPC femení clou la temporada amb triomf (34-15)

tracking