Uns 130 judokes de 23 clubs participen en la Copa Govern als Serradells

El judo de competició va tornar al país amb la disputa de la Copa Govern, que va reunir 130 judokes de 23 clubs diferents (18 espanyols, quatre francesos i la federació nacional). La participació va ser un pèl pitjor de l’esperada degut a la coincidència del campionat amb les eleccions a la federació catalana.

A nivell esportiu, l’equip de la Fandjudo va acabar amb un total de sis podis, amb les victòries de Francisco Pérez en més de 100 quilos i d’Alda Babi en menys de 52. També van aconseguir medalla, en aquest cas de plata, Marc Reig i Lea Adam. Per últim, Tarik el-Almi i David Lescano van finalitzar en tercera posició. A més, l’equip de la Fandjudo van completar-lo Theo Rogue, Joël Rossell, Mikel García, Pere Armenta i Lea Povedano.

Avui serà el torn del Campionat d’Andorra de judo.