L'FC Ordino puja a la Lliga Multisegur (0-5)

Els ordinencs no fallen contra el Jenlai i fa estèril la victòria de l’FS La Massana

L'FC Ordino puja a la Lliga Multisegur (0-5)FAF

L’FC Ordino va assolir ahir l’ascens a la Lliga Multisegur Assegurances en desfer-se amb comoditat del Jenlai per 0-5 i proclamar-se campió de la Lliga Unida. Els ordinencs depenien d’ells mateixos per aconseguir tornar a la màxima categoria i no van fallar, fent així que el triomf de l’FS La Massana davant l’Encamp (1-0) es quedés en un no res. L’FC Ordino va sentenciar el partit per la via ràpida i ja als 12 minuts havia convertit dos gols, un de Jefferson Martins i un altre d’Héctor Urrunaga. Per si es podien instal·lar alguns dubtes, Diego Marinh, a la represa, els va esborrar d’un cop de ploma amb un hat-trick en vuit minuts. El 0-5 ja no es mouria i l’FC Ordino tornava a la Lliga Multisegur com a campió i després de superar en la cursa a l’FS La Massana en un frec a frec esplèndid que ha arribat fins al darrer partit. La jornada també va deixar el títol de campió de la Copa Federació per l’Atlètic Amèrica després d’empatar sense gols davant la UE Santa Coloma B. Els massanencs hauran de buscar l’ascens a la primera divisió en la promoció davant el Carroi. D’altra banda, a la Lliga Multisegur, la plaça per la Conference League que hi havia en joc va anar a parar a la UE Sant Julià. Els lauredians també depenien de sí mateixos i la seva victòria davant el campió, un Inter Escaldes que no s’hi jugava res, (1-0) amb gol de Bubacar, va ser suficient per segellar el passaport continental. L’altre aspirant, l’FC Santa Coloma, va fer la seva feina i va guanyar l’Atlètic Escaldes per 1-3. Es van avançar els colomencs amb un gol d’Aleix Cisteró, va empatar Borja Pimentel al minut 65 i la indefinició la va resoldre l’equip d’Albert Jorquera amb dos gols en tres minuts, un de Xavi Puerto i un altre de l’internacional Álex Martínez.