trial

Pol Tarrés s'endú la victòria al Trial de Naturlandia

Pol Tarrés s'endú la victòria al Trial de NaturlandiaFMA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Pol Tarrés va adjudicar-se la victòria en la categoria vermella al Trial de Naturlandia, organitzat per l’Andorra Trial Club, i quarta prova puntuable per al Campionat d’Andorra de l’especialitat. El pilot no va sumar cap punt de penalització i va superar Jordi Lestang, amb tres punts, i Pere Borrellas, amb cinc punts.

El líder del campionat nacional, Gaudi Vall, va acabar el cinquè després de sumar 27 punts negatius. El segon lloc a la general és per a Jordi Lestang a cinc punts del lideratge, mentre que Alfredo Gómez tanca el podi de manera provisional.

A la categoria blava, el triomf va ser per a Jordi Nicolau amb 16 punts, per davant de Jan Gabriel i Miquel Font, amb 18 punts cadascun. Jan Gabriel, amb 68 punts, lidera la classificació general per davant de Xavier Cristina i Jordi Nicolau amb 53. Entre els participants a la classe verda el triomf va ser per a Jaume Gost amb 15 punts, amb Rubén Díaz i Kikou Lasmollas completant el podi. Mentre que a la categoria groga es va imposar Roberto Fernández, per davant de Jordi Miró i Pau Gras.

La propera cita del Campionat d’Andorra de trial serà aquest mateix cap de setmana amb la disputa del Trial dels Plans a la Coma Bella.

tracking