atletisme

Marsol, molesta per la no implicació de Govern al Comunal

Considera que les dues administracions haurien de treballar conjuntament

Conxita Marsol, molesta perquè el Govern es desentén del ComunalFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va mostrar-se molesta amb el Govern perquè considera que aquest últim es desentén de l’estat de l’Estadi Comunal. Arran de les crítiques realitzades per la Federació Andorrana d’Atletisme sobre l’estat de la pista, des de l’executiu van manifestar que “qualsevol dubte o aclariment en relació amb les instal·lacions de l’Estadi Comunal cal adreçar-lo al comú d’Andorra la Vella, que és la institució que ostenta la titularitat de la infraestructura”.

Aquestes paraules van molestar Marsol, ja que, tot i que la instal·lació és de titularitat comunal, des del comú consideren que se’n beneficia tot el país, ja que es tracta de l’única pista d’atletisme a l’aire lliure que hi ha al Principat. És per això que des del comú és creu que l’executiu s’hauria d’implicar en el procés de millora per treballar plegats pensant en el futur.

Segons va explicar Conxita Marsol, està previst que les obres de reforma de l’Estadi Comunal, en què hi haurà una millora del tartan, arrenquin al llarg d’aquest estiu.

LA FEDERACIÓ APROVA UN PRESSUPOST DE 209.152 EUROS

L’assemblea general de la Federació Andorrana d’Atletisme va aprovar un pressupost de 209.152 euros per al 2021 i va tancar l’exercici del 2020 amb un superàvit de 27.232 euros. A més, es va donar llum verd al canvi de criteris per atorgar les subvencions als clubs, que tindrà com a criteris el nombre de llicències i l’organització d’esdeveniments esportius. Per últim, es va aprovar que els atletes hauran de participar al Campionat d’Andorra si volen ser seleccionats per a tornejos internacionals.

tracking