tennis

Andorra cau contra Macedònia a la segona jornada de la Davis

Els amfitrions demostren la seva superioritat i no donen opcions als tricolors

Andorra cau contra Macedònia a la segona jornada de la DavisFAT

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Andorra va caure per 3 a 0 contra Macedònia del Nord a la segona jornada de la Copa Davis, en què el conjunt amfitrió va demostrar el seu potencial i no va donar cap tipus d’opció a l’equip tricolor. El primer a saltar a la pista va ser Damien Gelabert, que va caure contra Kalin Ivanovski per un doble 6 a 2. Tot seguit va ser el torn d’Èric Cervós, que es va veure superat per Gorazd Srbljak per 6 a 0 i 6 a 1.

El canvi va arribar en els dobles, en què va estrenar-se Jordi Trilla a la Davis, fent parella amb Gelabert, contra Obrad Markovski i Stefan Mikov. Els macedonis no van donar opció i van acabar guanyant per un doble 6 a 1.

L’equip tindrà avui la jornada de descans i tancarà la competició demà contra Kosovo i dissabte contra San Marino. Sobre aquests duels, el capità andorrà, Jean-Baptiste Poux, va manifestar que “és la nostra guerra, farem el màxim i intentarem guanyar com sigui”.

TRUNGELLITI PASSA A L'ÚLTIMA PRÈVIA DE WIMBLEDON

El resident Marco Trungelliti va classificar-se per a la tercera i última ronda de la prèvia de Wimbledon després de derrotar en tres sets el brasiler Thiago Seyboth Wild. L’argentí va endur-se la primera mànega per 6 a 3, però Seyboth Wild va igualar el matx després del 7 a 6 (7 a 3) al segon. Al set definitiu, Trunge va vèncer per 7 a 5. De la seva banda, la també resident Georgina García va caure eliminada a la primera ronda després de perdre de manera contundent contra la ucraïnesa Anhelina Kalínina, 14a cap de sèrie de la prèvia, per un doble 6 a 1.

tracking