El Multisport Festival arrenca com a "llavor per un esdeveniment de futur"

Tot i la davallada d'inscrits, la previsió és recuperar amb escreix el cost de la prova

Sortida dels ciclistes del Multisport Festival aquest matíFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'Andorra Multisport Festival ha donat el tret de sortida amb la primera etapa de l'Andorra 21 Ports, la cursa de ciclisme amb tres etapes que recorrerà la majoria dels ports del país. Aquesta primera edició, però, tindrà una participació més reduïda de l'esperada, i per això el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha manifestat que "crec que posem la primera llavor del que serà un gran esdeveniment els pròxims anys". Tot i aquest descens d'esportistes, Gallardo ha destacat que es preveu un retorn econòmic d'uns tres milions d'euros, superior a l'1,6 milions que té de cost la prova. Per últim, ha manifestat que "és un gran repte de país fer una prova d'aquestes característiques".

A més de l'Andorra 21 Ports que ha arrencat avui, l'altra prova protagonista de la setmana serà la Trail 100 Andorra, de curses de muntanya que tindrà Ordino com a epicentre, i on hi haurà quatre distàncies diferents. De cara a la propera setmana serà el torn de l'Andorra MTB Classic-Pyrenees, cursa de btt per equips amb quatre jornades de competició i que es realitzarà a la Massana, mentre que l'Andorra Multisport Festival es tancarà diumenge vinent amb l'Ironman 70.3 que portarà uns 700 esportistes.

Quatre proves

L'Andorra 21 Ports és una de les proves corresponents a l’Andorra Multisport Festival que va arrencar al març amb el Mundial de triatló d’hivern i que es completarà amb la prova de trail, una de BTT i un Ironman.

Pel que fa a la cursa de ciclisme de carretera, l’Andorra 21 Ports, tindrà tres etapes, totes amb inici i final al Parc Central d’Andorra la Vella, on s’hi ha instal·lat el village de l’esdeveniment, on avui es presentarà la competició.

tracking